filmul de incalzire HOT-Film

Filmul de incalzire Hot-Film este un material de încălzire revoluţionar, excelent pentru sistemele de incalzire electrica in pardoseala cu radiatii infrarosii indepartate.
Dupa arhitectura de montare a filmului de incalzire Hot-Film, sistemul de incalzire poate fi un sistem de incalzire in pardoseala, incalzire in tavan, sau un sistem de incalzire in pereti.


filmul de incalzire Hot-film

Elementul de încălzire (conductorul electric) este CARBONUL care împreună cu pasta de argint sunt imprimate pe un film PET cu rol de izolaţie şi ignifugare, care urmează să fie combinat cu Laminex Film, după care este adăugat un electrod de folie din cupru.
Carbonul (prin utilizarea efectului de rezistenta electrica) emite caldura, radiatiile infrarosii şi multi anioni.
Filmul de incalzire Hot-Film, bazat pe căldură radiata in infraroşu îndepărtat, ofera un efect de încălzire pe timp mai îndelungat decât sistemele de încălzire clasice.

structura filmului de incalzire Hot-Film

Avantajele acestui sistem de incalzire prin pardoseala cu radiaţii infrarosii indepartate ce utilizeaza filmul de incalzire HOT-Film, consta din efectul de a suprima eficient mirosurile şi a opri creşterea germenilor patogeni precum si efectul de a stimula metabolismul corpului uman.


KH 203

KH 305

Prin urmare, incalzirea electrica prin pardoseala cu radiatii infrarosii indepartate, dotata cu filmul de incalzire HOT-Film, oferă mediul cel mai sănătos si confortabil din încăpere.

Vezi si,
Filmul de incalzire Hot-Film
Folie termică Hot-Film, tipul KH 203
Folie termică economizoare (PTC) Hot-Film, tipul KH 305 PTC

Leave a comment